A propósito de Nomen exempli et exemplum vitae: studia in honorem sapientissimi Iohannis Didaci Atauriensis - Conde Noguerol, Eugenia (Cuadernos del Instituto Historia de la Lengua, 2009)
Reseña de la obra: Pascual, J. A. (ed.): Nomen exempli et exemplum vitae: studia in honorem sapientissimi Iohannis Didaci Atauriensis, Sesgo Ediciones, 277, Madrid, 978-84-612-6432-2.